vanOuds coaching

vanOuds

Mensen kijken vaak mijmerend naar spelende kinderen.
Het doet hen terugdenken aan die tijd en aan dat gevoel als “vanouds”…
vrij, energiek, ontspannen…
Ik wil me graag inzetten om mensen, dichter bij zichzelf te brengen. Het vergt soms moed en doorzetting om bewust te kiezen voor datgene wat goed voor je is. Het is fijn om dan een klankbord te hebben en te weten dat er mensen zijn die je aanmoedigen en in je geloven. Ikzelf wil heel graag jouw supporter zijn. Ik wil je helpen terug verbinding te maken met jezelf en ik wil je motiveren om vol te houden. Terug naar dat gevoel van “vanouds”…

Oudsbergen

De naam vanOuds refereert dus naar een gevoel wat hierboven beschreven is. Het verwijst ook naar de naam van mijn fusiegemeente nl. Oudsbergen. Een gemeente waar ik ben opgegroeid en heel graag woon. Een gemeente waar je ook mooie natuur kan ontdekken zoals oa. de Oudsberg.
Voor meer info over deze prachtige duinengordel, verwijs ik graag naar www.duinengordel.be
De natuur opzoeken zorgt er voor dat je terug kan herbronnen en wat dichter bij jezelf kan komen.
Go go go!!

 

CONTACTEER VANOUDSCOACHING